• E-MTB

E-MTB

Een elektrische mountainbike, ook wel E-MTB genoemd, biedt het beste van twee werelden.
Het is de ideale fiets voor zowel ervaren mountainbikers die hun grenzen willen verleggen als voor beginners die graag off-road willen fietsen met extra ondersteuning. Fiets je graag samen met je partner, maar fietsen jullie op een ander niveau? Dan kan een e-MTB uitkomst bieden!

Met de juiste elektrische mountainbike geniet je van de spanning en uitdaging in het bos, op de single tracks en op het ruigere terrein en profiteert van de extra kracht en snelheid die de elektrische ondersteuning biedt.
Het is een veelzijdige fiets die geschikt is voor verschillende niveaus van fietsvaardigheid en de perfecte fiets voor avontuurlijke tochten.Van een mooie ronde door het Limburgse heuvelland tot de steile bergen in Frankrijk of Italië.

Het bekende motto van Specialized bij de e-Bikes is hier daadwerkelijk van toepassing: It's you only faster!

De kenmerken van een elektrische mountainbike

Het meest opvallende kenmerk van een elektrische mountainbike is de elektrische aandrijving.
Deze bestaat uit een motor en een accu, die de fietser ondersteuning bieden tijdens het trappen. Hierdoor kun je sneller en gemakkelijker klimmen en langere afstanden afleggen. 
Deze krachtige middenmotor zorgt voor de juiste mate van ondersteuning op elk terrein, ondersteund door grote accu's tot wel 750Wh, waardoor langere en intensievere ritten mogelijk zijn.

De meeste elektrische mountainbikes zijn uitgerust met hoogwaardige Shimano-versnellingen, die garant staan voor een probleemloze schakelervaring zelfs op meer uitdagende ritten of steile beklimmingen. Ook hebben electrische mountainbikes vaak een versterkt frame wat zorgt voor een goede stabiliteit en duurzaamheid.

Ben jij op zoek naar een e-mtb of wil je je laten informeren? Maar kan geheel vrijblijvend een winkelafspraak met een van onze specialisten. Zij kunnen jou alles vertellen over electrische mountainbikes en je helpen bij het maken van de beste keuze! 


PLAN NU JE AFSPRAAK

 

 

 

Wil je alvast een voorproefje op hetgeen wat in onze winkel staat? Neem dan alvast een kijkje bij de merken!

In deze link vind u een overzicht van de elektrische mountainbikes van Specialized