• Gravelbikes

    Gravelbikes van Ridley, Specialized en Cannondale

Gravelbikes

De gravelbike maakt de laatste jaren zijn furore in de fietswereld. Deze fiets lijkt in eerste instantie het meest op een racefiets, maar is zo ontworpen dat hij gebruikt kan worden voor het rijden op verschillende soorten ondergrond waarbij er geen consessies hoeven te worden gedaan op comfort en stabiliteit.
Dankzij zijn relaxtere geometrie is de gravelbike uitermate geschikt voor het maken van lange tourtochten en tijdens bikepack trips is deze fiets je beste vriend.

Zigzag crossend door het bos, opzoek naar adembenemende smalle bospaadjes of dwalend langs de oevers, waar slingerende paadjes je langs authentieke dorpjes voeren. Met een gravelbike verslind je modderige zandpaden, trek je sprintjes op landwegen en maak je de mooiste meerdaagse fietstochten. 
 
Dankzij zijn dikke grove banden en relaxte geometrie, is de gravelbike bij uitstek de perfecte fiets voor het rijden van elk soort terrein. Een fiets die je zowel in zomer als in winter bestiert, maar vooral ook een fiets waarbij plezier en lol centraal staan!

Bij ons vind je diverse gravelbikes uit het topsegment. Zo vind je bij ons gravelbikes van Ridley, Specialized en Cannondale.

Ben je benieuwd of we jouw droomfiets op voorraad hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. 

 

PLAN NU JE AFSPRAAK

 

 

 


Wil je alvast een voorproefje op hetgeen wat in onze winkel staat? Neem dan alvast een kijkje bij de merken!


In deze link vind je een overzicht van de gravelbikes van Specialized

In deze link vind je een overzicht van de gravelbikes van Ridley