• Mountainbikes

Mountainbikes

Op zoek naar een high-end mountainbike? Wij zijn dé specialist in Gulpen als het gaat om het verkopen van de beste mountainbikes van topmerken als Specialized, S-Works en Cannondale.

Wanneer je op zoek bent naar een mountainbike zijn er veel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden.
Welke vering is geschikt voor jou rijstijl, welke wielmaat neem je, welke geometrie van het frame past bij jou en wat is de juiste grootte van de fiets?

Bij Abels Bikes hebben we de expertise om je te helpen bij het vinden van de perfecte mountainbike die past bij jouw rijstijl en wensen.

Wij bieden niet alleen advies bij de verkoop van onze mountainbikes, maar we bieden ook verschillende services aan, waaronder onderhoud en reparatie.
Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jouw fiets altijd in topconditie is.

Een uitgebreid assortiment mountainbikes

In onze showroom vind je verschillende mountainbikes voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van mountainbikes. Of je nu op zoek bent naar een full-suspension "fully" mountainbike, een hardtail mountainbike of een e-mountainbike.

Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen. Kom langs in onze showroom in Gulpen of maak meteen een winkelafspraak.
Wij staan klaar om je te helpen en te adviseren!

PLAN NU JE AFSPRAAK

  

Retul Bike Fit

Naast de verkoop van mountainbikes en racefietsen bieden we ook bike-fits aan om ervoor te zorgen dat de fiets perfect past bij jouw lichaamsbouw en rijstijl. 

In onze Retül Fit Room hebben we de nieuwste technologieën en apparatuur om jouw zithouding op de fiets te creëren en te optimaliseren. We kijken naar verschillende factoren, zoals jouw lichaamsbouw, flexibiliteit en specifieke behoeften als het gaat om de rijstijl. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat jouw nieuwe mountainbike perfect is afgestemd op jouw lichaam en rijstijl. 

Heb je vragen of interesse in het laten uitvoeren van een fit? Neem dan contact met ons op! 

Wil je alvast een voorproefje op hetgeen wat in onze winkel staat? Neem dan alvast een kijkje bij de merken!

Retul Bike Fit