• Stadsfietsen, praktisch en comfortabel vervoer in de stad

    Trendy, stoer en praktisch

Stadsfietsen, praktisch en comfortabel vervoer in de stad

Stadsfietsen zijn ontworpen met het oog op praktisch gebruik en comfort in een stedelijke omgeving. Ze zijn niet gericht op snelheid of off-road avonturen, maar bieden een betrouwbare en handige manier van vervoer in de stad. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon van de ene naar de andere locatie fietst, een stadsfiets is een ideale keuze om je op een efficiënte en milieuvriendelijke manier door de stad te verplaatsen.

Stadsfietsen hebben een stevig frame en brede banden om stabiliteit en comfort te bieden tijdens het fietsen op verschillende soorten wegdek.
De zithouding is gericht op comfort waardoor je niet snel last zal krijgen van pijntjes tijdens het fietsen.

Stadsfietsen zijn uitermate geschikt om te voorzien van accessoires zoals boodschappentassen, een fietsmand of een kinderzitje en daarmee het perfecte vervoersmiddel voor iedereen die zich snel wilt bewegen binnen een stad, of de auto liever wat vaker laat staan.

Ontdek onze stadsfietsen!

In onze showroom vind je de beste stadsfietsen voor dames, heren en jongeren, van de gerenommeerde merken Koga en Gazelle.
Ben je op zoek naar een nieuwe stadsfiets, wil je je laten informeren of wil je weten welke stadsfiets het beste past bij jou?

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak met een van onze fietsspecialisten voor een oriënterend gesprek.

 

Wil je alvast een voorproefje op hetgeen wat in onze winkel staat? Neem dan alvast een kijkje bij de merken!

In deze link vind je een overzicht van de stadsfietsen van Gazelle

In deze link vind je een overzicht van de stadsfietsen van Koga