• Tworby

    Tworby

Tworby

De Tworby maakt van uw fiets een driewieler. Hebt u ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wilt u uw eigen fiets behouden? De Tworby is hét hulpmiddel dat geplaatst kan worden op iedere volwassen fiets. Elektrisch of standaard, de Tworby past er op. Dit zorgt ervoor dat u geen nieuwe fiets hoeft te kopen, en daarmee flink op de kosten bespaart.

Door de toepassing van de module die Tworby aanbiedt, kan de gebruiker van het fietsplezier blijven genieten, ongeacht beperkingen. Een geselecteerd dealerschap, waaronder wij, mogen deze mogelijkheid aanbieden en natuurlijk ook monteren. Aangezien er verschillende maten en varianten van fietsen zijn, heeft Tworby een configurator ontwikkeld, om de juiste samenstelling te vinden. Bekijk de configurator via deze link.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een Tworby, maar twijfelt u nog over de functionaliteit? Geen probleem. We hebben de Tworby namelijk ook in onze verhuur opgenomen, waardoor het testen hiervan ten alle tijde mogelijk is.