• Huren algemeen

  Reserveer snel en eenvoudig jouw perfecte huurfiets online. Wij verhuren alleen de beste fietsen tegen een scherpe prijs!

Zuid-Limburg verkennen? Op de fiets natuurlijk!

Online reserveren
Glooiende heuvels, slingerende landweggetjes, ruige bospaden en pittige klimmetjes. Zodra het landschap niet Nederlandse vormen aanneemt, weet je meteen dat je het Zuid- Limburgse Heuvelland hebt bereikt. Precies dat stuk Nederland dat zich bij uitstek leent om op de fiets te verkennen.
Het is compact, gevarieerd en voorzien van legio fietsroutes.
Voor de beginner, amateur tot (bijna) prof. De fiets is dé ultieme manier om het heuvellandschap in jouw eigen tempo te ontdekken.

Onze fietsverhuur is onderdeel van Jef Abels Bikes, al 26 jaar een gerenommeerde fietsspeciaalzaak in de regio. We hebben daarom uitgebreide kennis van wat een goede fiets vereist om jouw fietstocht zorgeloos en plezierig te maken.

Reserveer nu je perfecte huurfiets online. Snel en eenvoudig en betrouwbaar.


Bekijk verhuurfietsen


 

  • fietsaanbod

   Ons aanbod elektrische huurfietsen

   Ons assortiment huurfietsen bestaat enkel uit volledig nieuwe elektrische fietsen van topmerken, waaronder gewone e-bikes, e-mountainbikes en e-racefietsen, allemaal uitgerust met krachtige motoren en betrouwbare accu's - ideaal voor een onvergetelijke fietstocht in het Heuvelland.

  • fietsverhuur

   Huurperiode

   Huren kan voor een dag, maar ook voor een langere periode;

  • reserveer

   Reserveer eenvoudig online

   Fietsen huren kan online al geruime tijd van tevoren, maar ook op de dag zelf. Uiteraard geldt; hoe eerder, hoe groter de keuze;

  • veiligheid

   Veiligheid voorop

   Als je nog niet bekend bent met het rijden op een e-bike, geen zorgen - we helpen je graag op weg en geven duidelijke instructies wanneer we je huurfiets overhandigen. We willen natuurlijk dat je veilig op pad gaat, dus bieden we je gratis een geschikte leenhelm aan bij je huurfiets. Wij verhuren ook veilige kinderzitjes en kinderhelmen.

  • bereikbaar

   Makkelijk bereikbaar

   Je vindt ons in Gulpen, een centrale plek in het Heuvelland en daarmee ook het ideale begin- en eindpunt van je fietstocht. Zodra je hier van ons jouw huurfiets ontvangt, stap je dus zo op en bevind je je in ‘no time’ tussen heuvels, wijngaarden, chateaus en ruige bospaden. Je kunt jouw huurfiets ook ophalen bij Jef Abels Bikes in Gulpen en je auto dichtbij en gratis parkeren

  • jefabelsbikes

   Pech?

   Bij pech onderweg, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt op de plek waar je je bevindt. Indien nodig zorgen we voor een vervangende fiets.


Bekijk verhuurfietsen Online reserveren

 

heuvelland

 

Zuinig op ons Heuvelland

Wij koesteren ons Heuvelland met trots en zorg, en streven ernaar om het gebied zo mooi en schoon mogelijk te houden. Naast het promoten van de fiets als hét vervoersmiddel, wekken we onze eigen stroom op met zonnepanelen op ons dak om de e-bikes op te laden en maken we gebruik van biologisch afbreekbare middelen bij het poetsen van de fietsen in onze werkplaats. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame en prachtige omgeving

Praktische info Algemene voorwaarden