• Huren

    Fietsverhuur in hartje heuvelland

Fiets huren via Jef Abels Bikes Verhuur: Dit wil je weten!

Helemaal nieuw en elektrisch
Ons aanbod huurfietsen bestaat uit volledig nieuwe fietsen. We verhuren uitsluitend elektrische fietsen. Daarbij kun je kiezen uit een gewone e-bike, een e-mountainbike of e-racefiets. Al onze fietsen zijn van topmerken en voorzien van bijzonder krachtige motoren en goede accu’s en daarmee dus echt geschikt voor het Heuvelland.

Bekijk verhuurfietsen
Veilig op pad

Nog niet bekend met een e-bike? Geen probleem, we helpen je graag op weg en geven je duidelijke instructies bij het overhandigen van de huurfiets. Uiteraard willen we dat je zo veilig mogelijk op pad gaat, daarom krijg je van ons gratis een passende helm te leen bij je huurfiets.

Huren bij een fietsspecialist
Onze fietsverhuur is onderdeel van Jef Abels Bikes, al 25 jaar een gerenommeerde fietsspeciaalzaak in de regio. In onze winkel zijn we de hele dag bezig met alles wat met fietsen te maken heeft. Je mag er dus vanuit gaan dat we weten wat een goede fiets nodig heeft om jou onbezorgd van je fietstocht te laten genieten.

heuvelland
Opstappen en wegwezen
Je vindt ons in Gulpen, een centrale plek in het Heuvelland en daarmee ook het ideale begin- en eindpunt van je fietstocht. Zodra je hier van ons jouw huurfiets ontvangt, stap je dus zo op en bevind je je in ‘no time’ tussen heuvels, wijngaarden, chateaus en ruige bospaden.


Zuinig op ons Heuvelland
Zo trots als we zijn op ons Heuvelland, zo zuinig zijn we er ook op. Daarom dragen we er graag aan bij om het zo mooi en schoon mogelijk te houden. We promoten niet alleen de fiets als hét vervoersmiddel in het Heuvelland, we wekken bijvoorbeeld ook onze eigen stroom op met de zonnepanelen op ons dak om de e-bikes op te laden. Ook poetsen we de fietsen in onze werkplaats met biologisch afbreekbare middelen.

Praktische info Online reserveren