• Algemeen

    Fietsen in het heuvelland

Zuid-Limburg verkennen? Op de fiets natuurlijk!

Glooiende heuvels, slingerende landweggetjes, ruige bospaden en pittige klimmetjes. Zodra het landschap niet Nederlandse vormen aanneemt, weet je eigenlijk al dat je het Zuid- Limburgse Heuvelland hebt bereikt. Precies dat stuk Nederland dat zich bij uitstek leent om op de fiets te verkennen. Het is compact, gevarieerd en voorzien van legio fietsroutes.  Voor de beginner, amateur tot (bijna) prof. De fiets is dé ultieme manier om dit gebied in jouw eigen tempo te zien, ruiken, proeven. Kortom, helemaal te beleven.

heuvelland
Is je eigen fiets niet geschikt voor het Limburgse landschap of heb je hem niet meegenomen tijdens je verblijf hier? Dan helpen wij je aan een gloednieuwe elektrische huurfiets waarmee je op pad kunt. Of dat nu voor een uitdagend en sportief rondje heuvels is of een recreatieve ‘sight-seeing’ tour.

Onze fietsen zijn eenvoudig en snel online te huren. Maak een keuze uit de gewone elektrische fiets, e-mountainbike of e-racefiets. Klik het gewenste aantal fietsen aan en geef aan voor hoe lang je de fiets wilt huren (dat kan vanaf 1 dag). Wij zorgen ervoor dat jouw fiets op tijd klaar staat bij Jef Abels Bikes in Gulpen.

Bekijk verhuurfietsen Online reserveren