• Werkplaats

    Fietsreparaties en onderhoud

Werkplaats

 


Is je e-bike toe aan een servicebeurt? Of wil je de Zuid-Limburgse heuvels trotseren, maar heeft je racefiets een technisch mankement? Doe met een gerust hart een beroep op onze professionele monteurs. Jef Abels Bikes is een erkend Shimano Service Center. Dat geeft je meerdere zekerheden:

- Onze gediplomeerde monteurs volgen jaarlijks technische trainingen. We kun je zo ook helpen als je fiets is uitgerust met de allernieuwste technologieën

- Bij service en reparaties gebruiken we altijd originele vervangingsonderdelen voor maximale performance

- Je fiets wordt onderhouden of gerepareerd in een professionele werkplaats die van alle moderne gereedschappen is voorzien

 

Service voor alle fietsers

Onze werkplaats is ingericht op elke fietser met een technisch verzoek. Of je nu de fietsforens bent die dagelijks van en naar Valkenburg trapt, de ouder die met een elektrische bakfiets rondrijdt of de toerist die zich verheugt op een heerlijk gravelweekend in het Limburgse Heuvelland; we kun je steeds helpen.

 

Op afspraak én quick service

Bij voorkeur werken we op afspraak. De periodieke onderhoudsbeurt van bijvoorbeeld je e-bike of racefiets plan je eenvoudig online in. Op de dag dat onze mechaniekers je fiets verzorgen, krijg je zo nodig een leenfiets mee. Je kunt tevens gebruikmaken van de haal- en brengservice.

Er zijn echter ook situaties die zich niet laten plannen. Bijvoorbeeld als je ketting stuk is gegaan terwijl je op het punt staat naar school te fietsen. Of als je schakelproblemen ondervindt tijdens je fietstrip door Zuid-Limburg. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: de quick service. Terwijl je wacht stellen we alles in het werk om het euvel adequaat te verhelpen.

 

Professionele dienstverlening

Waarvoor je ook bij ons aanklopt, in alle gevallen geldt dat je fiets de best mogelijke service krijgt. Dat is de zekerheid die je hebt bij een officieel Shimano Service Center als Jef Abels Bikes. De moderne werkplaats met acht werkplekken is uitgerust met professionele gereedschappen en wordt bemand door goed opgeleide specialisten.

Onze kundige collega’s volgen jaar in jaar uit technische trainingen van Shimano, zowel online als op kantoor bij Shimano. Op die manier is het team altijd up to date en vertrouwd met nieuwe technieken. Bij Jef Abels Bikes hebben we toegewijde specialisten voor e-bikes en voor sportfietsen (gravelbikes, mountainbikes en racefietsen) die op hun terrein de fijnste technische details kennen.

Originele vervangingsonderdelen Je kunt erop vertrouwen dat we als Shimano Service Center gebruikmaken van originele vervangingsonderdelen. Dat is belangrijk, want de ketting, cassette, tandwielen, kabels, remmen en andere componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Met originele vervangingsonderdelen garanderen we een feilloze werking en de best mogelijke prestaties.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Goed en regelmatig onderhoud van je fiets verhoogt je fietsplezier én de levensduur van je fiets.
Daarnaast draagt een goed onderhouden fiets bij aan de veiligheid tijdens je deelname in het verkeer. Vooral in onze heuvelachtige regio is het van groot belang dat je remmen goed werken, en dat versnellingen juist zijn afgesteld. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan!

Bij Abels Bikes bieden we complete onderhoudsbeurt-pakketten aan, waarin we je fiets inspecteren van A tot Z.
Je kunt kiezen voor het basis pakket, waarin een uitgebreide check wordt uitgevoerd op de standaard onderdelen van je fiets of het premium pakket waarin een aanvulling wordt gegeven op de standaard werkzaamheden.   

Alle onderhoudsbeurten worden in onze moderne werkplaats uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs, in onze moderne werkplaats.  
 
Heb je vragen over een van onze pakketten, service of wil je toch liever telefonisch een onderhoudsbeurt inplannen? Bel ons dan op 043 - 450 40 00.

Wil je liever zelf uw afspraak inplannen? Dat kan!


Plan nu je afspraakOnze onderhoudspakketten

Onderhoudspakket Stadsfiets          Onderhoudspakket E-Bikes

 

Onderhoudspakket Racefiets          Onderhoudspakket MTB