• Occassions

    Gebruikte fietsen

Occassions

In onze showroom in Gulpen hebben we een speciale afdeling ingericht met een breed assortiment aan kwalitatieve tweedehands racefietsen en mountainbikes. Al onze tweedehands fietsen zijn zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van service, zodat je met een gerust hart de weg op kunt gaan.


Ontdek de voordelen van een tweedehands fiets

  • Een goede fiets voor elk budget: Tweedehands fietsen zijn over het algemeen veel betaalbaarder dan nieuwe fietsen. Of je nu net begint met fietsen en wilt ontdekken of deze sport bij jou past, of je wilt je oude fiets vervangen voor een nieuwer exemplaar zonder diep in de buidel te tasten - met onze tweedehands fietsen krijg je een kwalitatieve fiets voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Dit betekent dat je geld kunt besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

  • Breed assortiment: In onze showroom in Gulpen vind je een gevarieerd aanbod aan tweedehands fietsen. Of je nu op zoek bent naar een tweedehands mountainbike of een goede tweedehands racefiets, er is voor elk wat wils. We zorgen ervoor dat al onze tweedehands fietsen grondig worden gecontroleerd en onderhouden, zodat je na aankoop niet voor verrassingen komt te staan. 

  • Persoonlijk advies: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands fiets. Wij adviseren over de juiste maat, het type fiets dat het beste bij je past en eventuele aanpassingen die je nodig hebt voor optimaal comfort.

Ben jij op zoek naar een tweedehands fiets, wil je weten wat de mogelijkheden zijn, of wil je weten of we een bepaald model, maat of type fiets in ons assortiment hebben? Neem dan contact op met ons! 

 

 

Tweedehands fiets abels bikes

 

 

Wil jij een winkelafspraak maken om persoonlijkadvies te ontvangen van een van onze deskundige verkoopspecialisten? Dat kan!
Via onderstaande knop maak jij nu je winkelafspraak op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

PLAN NU JE AFSPRAAK