• Merken

Merken

Gazelle

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland.  Ze produceren namelijk al sinds 1892 fietsen die aansluiten op de wensen van de klant; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven ze altijd nadenken over hoe ze het design slimmer kunnen maken en de techniek nóg innovatiever wordt. Bij Gazelle streven ze er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen ze vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

 

Koga

Premium kwaliteit en service sinds 1974, ontworpen én handgemaakt in Nederland, dát is waar KOGA voor staat. Door de actieve connectie met de wielersport is Koga in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber. Als je voor een KOGA kiest, kies je voor topkwaliteit en uitmuntende afwerking. Een lichtgewicht e-bike voorzien van kwalitatieve en duurzame onderdelen zorgen voor een unieke rijervaring zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. KOGA heeft een e-bike voor iedereen. Of je deze nou gebruikt voor korte ritten of erop uit trekt in het weekend of in de vakantie.

 

Specialized

Specialized is gemaakt door fietsers - het feit dat al sinds 1974 fietsers aan de basis staan van elke beslissing die worden gemaakt. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen ze deze zelf maken. Toen de mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten ze de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden ze in carbon en bouwden ze hun eigen windtunnel. En toen ze zagen dat sommige kinderen worstelden om zich op school te concentreren, hebben ze de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen.

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

 

Ridley

Ridley is een welgekende naam in het profpeloton, met onder meer de Lotto Soudal renners die gebruikmaken van Ridley’s racefietsen. Sinds de oprichting in 1997 strijdt Ridley aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd op de Ridley Damocles. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Ridley vond niet enkel nieuwe materialen om fietsen zo betrouwbaar en zo licht mogelijk te maken, maar ook in gebruik van deze materialen spande het de kroon. De gepatenteerde FAST-technologieën waren baanbrekend op aerodynamisch vlak. FAST is geïnspireerd door de natuur, doorgedreven getest in het labo en geperfectioneerd in het veld. 

 

Urban Arrow

Bij Urban Arrow willen ze koploper zijn in stedelijke mobiliteit. De designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. Ze passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010. Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn ze begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is een iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn ze er trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven.

Cannondale 

Cannondale is een van de bekendste fietsmerken ter wereld en heeft een reputatie opgebouwd als een pionier in de fietsindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1971 in Connecticut, Verenigde Staten, en begon als een kleine producent van fietsaccessoires. Cannondale heeft de focus naar het produceren van kwaliteitsvolle fietsen, waarbij innovatie altijd hoog het vaandel heeft staat.
Cannondale staat bekend om zijn sportieve fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en cyclocross fietsen. Deze fietsen zijn ontworpen voor snelheid, precisie en duurzaamheid, en worden wereldwijd gebruikt door professionele atleten en fietsliefhebbers.
In de afgelopen jaren heeft Cannondale ook een stevige positie opgebouwd op het gebied van e-bikes. Het bedrijf heeft een breed scala aan elektrische fietsen ontwikkeld die zijn ontworpen om het fietsen gemakkelijker en leuker te maken.